• Uw bestelling binnen 1-3 werkdagen geleverd
  • Gratis verzending vanaf € 49,95
  • Uw bestelling binnen 1-3 werkdagen geleverd
  • Gratis verzending vanaf € 49,95

Lavendel magnesium kristallen

€ 7,95
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Lavendel magnesium kristallen

Lavendel magnesium kristallen zijn uitstekend te gebruiken voor heerlijk ontspannen (voeten) bad. Het bevat een hoge concentratie magnesium en 40 andere mineralen. Dode zeezout is afkomstig uit de Dode Zee bij Jordanië. Gezien de temperatuur en vrijwel geen neerslag is de lucht helder en vrij van smog en verontreiniging. Dode zee zout verbeterd de vochtbalans van de huid, vermindert rood- en ruwheid en helpt de huid te herstellen. Daarnaast heeft het een gunstig effect op de spieren, het stimuleert de bloedcirculatie en helpt vermoeidheid en moeheid te verminderen.


Door de toevoeging van etherische oliën geniet je niet alleen van een heerlijke geur in bad maar elke olie heeft ook zijn eigen unieke werking. De combinatie van de magnesium kristallen en de oliën samen geven een krachtige, verzachtende en ontspannende werking voor de huid en spieren.

Lavendel is een 100% etherische olie die rust en ontspanning geeft!

Let op! Omdat het om een natuurlijk product gaat, kan de kleur van de magnesium kristallen iets afwijken van de foto.

Inhoud pot 200 ml


Gebruik:

Te gebruiken in bad (8 lepels toevoegen) of voetenbad (2 lepels toevoegen) in het water. Voor optimaal resultaat is het aan te raden om dit 2 keer in de week te doen. De kristallen zijn ook goed te gebruiken als scrub in bad. Maak zachte draaiende bewegingen even in laten trekken en dan afspoelen.


Lavendel werkt ontspannend en rustgevend en staat bekend om zijn heerlijke geur!