• Uw bestelling binnen 1-3 werkdagen geleverd
  • Gratis verzending vanaf € 49,95
  • Uw bestelling binnen 1-3 werkdagen geleverd
  • Gratis verzending vanaf € 49,95

Oliemeisje

Bij Oliemeisje vindt u alles als het gaat om etherische olie. Ons doel is om gezonde natuurzuivere en heerlijke geuren te leveren voor een eerlijke prijs.

Niet alleen doet een heerlijke geur wonderen voor de sfeer in een ruimte, onze producten brengen ook de kracht van de natuur bij u in huis. Voor rust, of juist energie, bij Oliemeisje krijgt u het antwoord dat u zoekt!

0% zweverig, 100% helder. Geen chemische toevoegingen, puur natuur.

Mijn missie

Ik ben Roeleke Vroombout en mijn passie voor Oliemeisje is begonnen in 2015. In dat jaar kreeg ik voor het eerst te horen over de gevaren van niet natuurlijke geurproducten. Mijn interesse voor geurproducten heeft er toen voor gezorgd dat ik uitgebreid onderzoek heb gedaan naar de betrouwbaarheid van deze uitspraak.

De uitkomst van deze zoektocht heeft mij versteld doen staan. Niet alleen was het waar dat er veel giftige toevoegingen aanwezig zijn in bestaande geurproducten, maar de natuurlijke werking wordt ook nog eens niet gevonden. “Dit moet anders!” was mijn conclusie! Daar is Oliemeisje ontstaan. Mensen waarschuwen was niet voldoende, er moest ook een gunstig alternatief komen.

Nu biedt Oliemeisje een ruim assortiment aan van etherische oliën. Elk daarvan met een eigen geur en werking. Er wordt zorgvuldig onderzoek gedaan voor elke nieuwe toevoeging aan het bestaande assortiment. Zo kunt u er vanuit gaan dat het aanbod groeit in waardevolle producten. Al onze producten hebben certificaten van echtheid, zijn daardoor gegarandeerd van 100% juiste behandeling en zuivere ingrediënten.