• Uw bestelling binnen 1-3 werkdagen geleverd
  • Gratis verzending vanaf € 49,95
  • Uw bestelling binnen 1-3 werkdagen geleverd
  • Gratis verzending vanaf € 49,95

Gebruik

Etherische olie kan op de volgende manieren gebruikt worden:

Direct inhaleren: inhaleer de olie uit de fles van uw favoriete olie.

Diffusie: gebruik een speciale Essential Oil Diffuser, (ook als serviceproduct via Heerlijk Licht verkrijgbaar) om de olie via vaporisatie in de lucht te verspreiden.

Luchtbevochtiger: Vul een luchtbevochtiger met water en een doekje met een paar druppels olie voor de uitgang van de luchtbevochtiger.

Verdampen/stomen: doe een paar druppels olie in een kom met heet water, dek uw hoofd en de kom af met een handdoek en adem diep en langzaam in.

Plaatselijk gebruik: etherische olie kan direct op uw polsen, de kruin van het hoofd, op de slapen, achter de oren, over belangrijke organen, onder de voeten en vele andere locaties. Sommige oliën moeten voor gebruik eerst verdund worden met een draagolie voor gebruik.

Massage: etherische oliën kunnen gebruikt worden voor, tijdens en na een therapeutische massage. Sommige oliën moeten eerst verdund worden voor gebruik. (Heerlijk Licht heeft ook een heerlijke massage olie in het assortiment)

Toevoegen aan het badwater: etherische olie heeft de eigenschap om als een laagje op het badwater te blijven drijven. Vermeng daarom eerst de olie met een scheutje melk, honing of een lepel natuurlijk zee of hymalya zout. 4 tot 6 druppels olie is voldoende om de badkamer een heerlijke geur te geven. Uw gekozen olie heeft een verfrissende, kalmerende of rustgevende invloed op het lichaam.

Parfum: dankzij onze 100% natuurlijke etherische olie, zijn ze zeer geschikt om als parfum gedragen te worden. Het is wel aan te raden om dit met een draagolie te doen.